Er was eens…. een sprookjesdisco bij KCC/Delta Logistiek in Capelle aan den IJssel. Prinsen en prinsessen, ridders en jonkvrouwen, iedereen was afgekomen op het feestje in de kantine. Zelfs Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen waren op hun mooist naar de disco afgereisd.

Toen iedereen binnen was, werden de kinderen welkom geheten door Sleepy. Daarna ging het dak eraf! De DJ had swingende muziek meegenomen en sommige liedjes werden door de kinderen uit volle borst meegezongen. Ook danste iedereen hard mee bij de krantendans en uiteindelijk waren er veel kinderen die nog op een klein stukje krant door konden dansen. Tussen het dansen door hadden de kinderen soms even tijd om een heksendrankje te drinken of een spekje te snoepen.

Maar daar was opeens de heks… De heks met een hele enge spin, die Sneeuwwitje een vergiftigde appel gaf, waardoor zij in een diepe slaap viel. Sneeuwwitje werd snel weer wakker door alle drukte en zo kon zij Dopey helpen bij het appelhappen. Niemand was bang om een stukje appel te happen en er werd fanatiek getreden om de winst. Er zaten gelukkig geen vergiftigde appels bij van de heks, dus alle kinderen bleven op hun benen staan. Stiekem bleek de heks zelf ook goed te kunnen dansen, dus zij deed gezellig mee. Vooral het stoelendansen wilde de heks graag, zij pikte dan ook regelmatig de stoelen van de kinderen in.

De ridders met hun speren waren erg populair bij het limbodansen, waarbij de kinderen zo laag mogelijk bij de grond wilden komen. Ook de gangnam style viel in de smaak, bijna iedereen kon meedoen met het bekende dansje. Na het vele dansen en springen, werd er uiteindelijk een prins en prinses van de avond gekozen. Na veel overleg door de ‘Dwergen-jury’ zijn dit uiteindelijk Lucas en Rosalie geworden, die er allebei heel mooi uitzagen en ook goed gedanst hebben. Alle kinderen gingen aan het eind van de avond moe, maar voldaan weer naar huis.

….En ze leefden nog lang en gelukkig!

Klik hier voor de foto's van Peter Dorsman.
Klik hier voor de foto's van Peter van Dieren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties