Er was eens…. In een korfbal kantine hier ver vandaan een disco aan de gang. En niet zomaar een disco, een echte SPROOKJESDISCO! Overal stonden kabouters, prinsen en prinsessen te dansen op de muziek die er gedraaid werd door de DJ en speelden ze allerlei leuke spelletjes! Wil jij nou bij deze te gekke disco zijn en een super leuke avond beleven? Zoek dan je mooiste verkleedkleren uit en geef je snel op! Verkleden doe je niet voor niets want voor het mooist verklede meisje en het mooist verklede jongentje hebben wij natuurlijk een fantastische prijs!

Omdat Roodkapje nog op bezoek moet bij haar oma, de zeven dwergen nog hard aan het werken zijn in de mijn en de gelaarsde kat zijn laarzen nog moet poetsen, kan de sprookjesdisco op zaterdag 12 oktober helaas niet doorgaan.

Gelukkig is het gelukt om een nieuwe datum te vinden waarop iedereen aanwezig kan zijn: vrijdag 1 november 18.30 – 21.00 uur. We hopen dat jullie dan tijd hebben om ook langs te komen in jullie mooiste verkleedkleren! Zo ja, geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties