Nog 5 nachtjes slapen en dan is het zover. De boodschappenlijst is samengesteld, de playlist gecontroleerd en de plannen voor het verbouwen van de kantine zijn afgestemd, kortom de voorbereidingen zijn in volle gang.

We zullen jullie niet langer met extra VIP arrangementen bestoken, alles is bijna uitverkocht! Het laatste grote project is het Limousine arrangement. We kunnen duidelijk zijn, het eerste bod van 75 euro is binnen!!!

Om iedereen nog een extra kans te geven hebben we de sluitingsdatum voor de biedingen uitgesteld tot woensdagavond 24:00 uur. Dus wil jij op chique naar het lustrumfeest, mail jouw bod naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het feest kan dus beginnen. De deur gaat om 20:00 uur open en iedereen wordt uiterlijk 20:30 verwacht.

Kom je daarna is dat zeker géén probleem, al zullen we dan geen rekening met je houden met alle lekkernijen. Voor alle duidelijkheid het is niet maaltijd vervangend, maar eet niet teveel, het zou zonde zijn als al het lekkers van ons "kooksterrenteam" niet opgegeten wordt.

Mocht je nog geen kaartje hebben, er zijn nog 6 kaarten te koop. Wees er snel bij want vol is vol!!!

Tijdens de avond hebben we nog een aantal verrassingen voor jullie in petto. Wat en hoe merk je vanzelf. Het beloofd in ieder geval weer een geweldige avond te worden.

Tot zaterdag,

Anton, Elaine, Henk-Jan, Robin & Henny
PS al een keuze gemaakt welke jurk het wordt???

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties