Vrijdagavond 15 februari, een dag na Valentijnsdag, was het zover: de Valentijnsdisco bij KCC/Delta Logistiek. De kantine was omgebouwd tot een echte ‘love suite’. Hartjes op de ramen, rode kussentjes op de bank, hartjes snoepjes op de bar en een echte ‘love cocktail’ bij de entree maakten de avond compleet. Naast de mooie versiering waren er 66 kinderen op de activiteit afgekomen die met z’n allen gezorgd hebben voor een goede sfeer. Sommige kinderen hadden zich zelfs naar het thema gekleed en kwamen in rode of roze kleding naar de disco. Ook waren er kinderen die speciaal hun vriendje of vriendinnetje hadden meegenomen.

De avond begon met een krantendans, waarbij de kinderen zo lang mogelijk moesten dansen op een zo klein mogelijk stukje krant. Justin van Dieren was uiteindelijk de winnaar en kon op het kleinste stukje krantenpapier blijven dansen. Na het krantendansen stond er voor iedereen wat te drinken klaar en waren er onder andere hartjes snoepjes en spekjes te krijgen. Dit viel bij iedereen goed in de smaak. Later op de avond volgde er een hevige strijd tussen de jongens en de meiden bij het stoelendansen. Er werd veel geswingd en als de muziek stopte, dan vlogen de kinderen op de stoelen

.

Na het fanatieke stoelendansen was het tijd om wat meer romantiek aan te wakkeren. De kinderen konden een dropveter krijgen om deze samen op te eten met hun vriendje/vriendinnetje, stille aanbidder of gewoon een aardig teamgenootje. De dropveters waren erg in trek en de 1 na de ander werd verslonden. En er zijn zelfs een paar kusjes gevallen na het eten van de veter..

Na alle dans- en romantische activiteiten kwam er rond half 9 een einde aan de geslaagde avond. De ouders stonden weer in de rij om hun kinderen op te halen. Sommige kinderen ware moe van het stoelendansen, anderen zaten vol van de dropveters en er waren zelfs een aantal kinderen bij wie het hartje sneller was gaan kloppen deze avond!
Vanuit de aKCCie kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde avond. Alles is goed verlopen en de kinderen waren erg enthousiast. We hopen jullie allemaal de volgende activiteit weer te zien!

Groetjes,

De aKCCie

Klik hier voor nog meer foto's van Peter van Dieren.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 29 februari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties