Ondanks zijn zeer drukke agenda had Sinterklaas vrijdag 2 december een gaatje in zijn agenda gevonden om ook bij KCC/Hijbeko langs te gaan.

Om goed voor de dag te komen kregen de kinderen eerst een paar lessen op de Pietenschool. Daar leerden ze Taai-taai poppen versieren (en lekker zelf opeten), hun eigen Pietenmuts maken en konden ze hun geluk beproeven bij de Pietenbingo.

Een paar vooruitgesnelde Zwarte Pieten hielpen de kinderen en wachtten op het belangrijke telefoontje. Dat telefoontje volgde snel; Sinterklaas was onderweg. Op een grote aanhanger kwam Sinterklaas aangereden; zijn paard was immers kwijt.

Na een enthousiast onthaal kregen de kinderen binnen allemaal een klein presentje nadat uit het grote Sinterklaasboek bijzondere feiten werden aangehaald.

Al snel moest Sinterklaas weer verder naar andere feestjes. Bij KCC/Hijbeko was het in ieder geval een groot succes. Met trots kunnen we vertellen dat alle kinderen geslaagd zijn voor hun Pietendiploma!

We zijn Sinterklaas en zijn Pieten dankbaar dat ze de tijd hebben genomen om bij KCC/Hijbeko langs te komen en hopen dat dat ook volgend jaar weer lukt.

Klik hier voor de foto's van de Pietenschool.
Klik hier voor de foto's van het uitdelen van de presentjes door Sinterklaas.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties