In het clubhuis en de sporthal kom ik veel mensen tegen die zich willen opgeven voor de Club van 50, maar dat iedere keer vergeten. Heel begrijpelijk, maar het zou toch mooi zijn als jullie ook lid worden. Inmiddels hebben we al 35 leden, maar we willen door op weg naar de 50 (en verder). Heb je interesse, maar nog geen tijd om alles te lezen en de formulieren in te vullen? Mail dat dan nu naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zal je er op vriendelijke wijze aan blijven herinneren :-) 

LEES ONDERSTAANDE DUS GOED DOOR EN WORD LID EN MOTIVEER ANDEREN DAT OOK TE DOEN

De meeste leden van KCC/Hijbeko zijn al betrokken bij onze vereniging en doen enorm veel. Maar toch heeft een club als KCC/Hijbeko altijd (meer) geld nodig om in de volle breedte de topclub te worden die we graag willen zijn. Daarom gaan we een Club van 50 oprichten die eraan kan bijdragen om de doelstellingen van KCC/Hijbeko te verwezenlijken.

Voor de hele vereniging!
De opbrengst van de Club van 50 komt ten goede aan zaken waarvan de hele vereniging profiteert (dus breedte- en topsport) en die niet gedekt worden via de normale begroting. Denk dan bijvoorbeeld aan bijdragen aan speciaal materiaal voor de jeugd, het kamp, trainingskampen, aanleg/onderhoud terras en speeltuin, een geluidsinstallatie, trainingsjassen voor jeugdtrainers, clinics voor trainers/spelers, een bus naar belangrijke wedstrijden, enz.
Met andere woorden, heel KCC/Hijbeko profiteert van de opbrengsten van de Club van 50.

Hoe werkt de Club van 50?
Eens per seizoen wordt er voor de leden van de Club van 50 een gezellige bijeenkomst in ons clubhuis georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst bepalen de leden aan welke doelen het geld van de Club van 50 wordt besteed en wordt er een leuke prijs verloot onder alle leden van de Club van 50. Uiteraard wordt op de website van KCC/Hijbeko de naam van alle Club van 50 leden opgenomen en gaan we misschien ook nog iets verzinnen voor in het clubhuis. Bovendien krijgen Club van 50 leden gratis toegang tot alle wedstrijden van KCC/Hijbeko 1 en krijgen zij ook een KCC-betaalpas waarmee je korting krijgt in de kantine.

Wie kunnen er lid worden
Bijna iedereen! Iedereen die KCC/Hijbeko een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren, etc. Ook bedrijven kunnen lid worden, alleen teams en commissies kunnen geen lid worden van de Club van 50.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen € 50 (of een veelvoud daarvan) per jaar. Je machtigt KCC/Hijbeko om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening. Dit gebeurt op de eerste dag van het kwartaal volgend op je aanmelding. Het lidmaatschap van de Club van 50 wordt aangegaan voor één jaar. Als dat jaar bijna voorbij is, ontvang je een mailtje met de mededeling dat je lidmaatschap verlengd wordt, tenzij je reageert dat je je bijdrage wilt stopzetten. Daarom is het natuurlijk wel van belang dat we over je juiste gegevens beschikken.

Hoe kan je lid worden?
Heb je interesse om lid te worden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.je krijgt dan het inschrijfformulier (inclusief machtiging) en huishoudelijk reglement toegestuurd. Lever het volledig ingevulde en ondertekende formulier in bij één van de bestuursleden van KCC/Hijbeko of bij Mark van der Waaij. Uiteraard mag je het getekende formulier ook inscannen en sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie?
Op de website vind je onder het kopje sponsoring, Club van 50 alle informatie, het inschrijformulier en een lijst met mensen die al lid zijn geworden.
Wil je meer weten over de Club van 50, neem dan contact op met Mark van der Waaij, telefoon 010 – 202 4939 / 06 – 447 36140 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties