Afgelopen zaterdag speelde KCC/SO natural tegen DOS'46 in Nijeveen de laatste wedstrijd in de eerste competitiehelft. DOS'46 was moeizaam begonnen tegen de topploegen maar speelde nu voor de derde keer op rij tegen een degradatiekandidaat. En ook die werd gewonnen. Door een slechte start van KCC/SO natural werd het 22-19 en klimt DOS'46 langzaam omhoog.

Zaterdagavond 22 december 2018, de laatste KL-wedstrijd van het jaar 2018 tegen Blauw-Wit (A) Plaats van handelen Amsterdam. Het is een echte klassieker. 020 vs 010. Ook een avond met een optreden van Broederliefde. Niet de bekende muziekformatie, maar de clash tussen Christian en Stefan Dekkers. Wie zal deze onderlinge broerderstrijd winnen?  Beide heren mochten het niet 1 op 1 tegen elkaar opnemen, maar onze Dekkers kwam als winnaar uit de onderlinge strijd.

Het jaar 2019 is begonnen en na de oefenzege op Avanti/Flexcom (24-35) ging de Cashback World Korfbal League weer verder. Op het programma stond de wedstrijd tegen koploper Fortuna/Delta Logistiek, met het weerzien van Nik van der Steen en de broedertwist tussen Ed en Nik. Het werd een emotionele en hete Korfbal League avond in Capelle aan den IJssel. Veel druk, veel goals, veel strijd in en langs de lijn, waarbij de gemoederen soms hoog opliepen. Een paalincident en een arbitrageduo, dat soms ogen en oren tekort kwam. Fortuna/Delta Logistiek was beter, maar KCC/SO natural liet weer zien dat het tegen topploegen lang mee kan. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 23 februari 2019 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties